Je bekijkt de reis...

A
Tags: MS, regen, Jeugdherberg
11 augustus 2014 17:20 | Door: Lotte
Hey lieverds,
De site deed het even niet. Maar wat een verhaal weer. Mooie route lijkt me zo langs het water!
Love you
11 augustus 2014 19:12 | Door: Vader Kees en mama Lia
Het is in ieder geval goed weer iets van jullie te horen. We zijn en blijven in positieve zin bezorgd. Alleen jammer, dat ik geen telefonisch kontakt met jullie kan krijgen. Geen probleem! Zolang wij lezen, dat het goed met jullie gaat, merken wij, dat jullie er in ieder geval nog steeds plezier aan beleven en daar gaat het uiteindelijk om. Wij hopen ook, dat jullie niet te veel geteisterd worden door slecht weer. Sterkte en een dikke kus voor jullie beiden
11 augustus 2014 21:45 | Door: Tamara
Lieve Mir en Bart,
Onder de indruk van jullie tocht. Wat een bikkels. Succes en veel plezier met de volgende etape.
Liefs Tamara
12 augustus 2014 06:25 | Door: Mark Lamping
Hè Topperss,
De site van " waarbenjij" lag er even uit dus vandaag pas kunnend lezen. Jullie maken een mooie reis als ik het zo lees en elke dag spannend naar jullie zoektocht voor de nieuwe slaapplaats, dat moet toch een kick geven wannee het elke keer weer lukt. En zielig doen is niet nodig hoor, jullie zien er gewoon aardig uit, die weiger je toch niets ;-). Nou goede reis verder en veel succes.
Groeten ook van de dames hier,
Mark