Berlijn
Door: Bart & Mir
Blijf op de hoogte en volg BARTandeMIRJAM
14 Augustus 2014 | Duitsland, Berlijn
Voelde toch een beetje vreemd. Ik heb nog even geprobeerd om Mir over te halen om fietsend Berlijn te bereiken, maar dat was niet de bedoeling vandaag.
En terecht. Alle energie hebben we nodig gehad in Berlijn. Samen zonder bagage op de bonnefooi door de stad.
Checkpoint Charly, het Mauer Museum, de Reichstag, de televisietoren en de topografie des terrors. Een paar foto's voegen we bij, waaronder onze eerste selfie.
Morgen staat een bustour op het programma. Lopen wil niet echt dus we modderen wat aan met z'n tweetjes en dat gaat prima.
Tot later!
14 Augustus 2014 - 18:46
Hanneke:
Chapeau!!! Berlijn gehaald. Ik vind het geweldig van jullie. Mirjam je bent een kanjer.
Hanneke (van het "bejaardengymgroepje") -
14 Augustus 2014 - 19:27
Mark:
Lekker de toerist uithangen. Stoer hoor, hoe zijn jullie hier, vliegtuig, trein, auto? Nee met de tandem. Haha grapjassen. Totdat ze de tandem zien dan lachen jullie. Geniet maar lekker van jullie rustdagen. Zo'n Tour du Duits gaat niet in je koude kleren zitten. Auf wieder schnitzel, tjuus. -
14 Augustus 2014 - 20:35
Peasma:
Wat blijkt, al jullie verhalen stonden in de spam!!???
Gaan ze nu even lezen, Maar Berlijn is gehaald! Trots op jullie, kus -
14 Augustus 2014 - 20:51
Peasma:
En nu alles gelezen, erg leuk en stoer!!
Misschien mogen Peter en ik de tandem een keer lenen :) -
14 Augustus 2014 - 22:07
JW&Ineke:
Gefeliciteerd Bart en Mirjam! Grote klasse! -
14 Augustus 2014 - 23:26
Anja H.:
Ongelooflijk wat een prestatie, ik ben supertrots op jullie!!!
15 Augustus 2014 - 17:07
Erna KNook:
Bart en Mirjam, Top prestatie en dan ook nog een lachende selfie!! hihi Geniet van jullie city toureven niet een hele dag fietsen/bikkelen.
Groetjes Erna