Kleintje IJsselmeer - Reisverslag uit Lelystad-Haven, Nederland van BARTandeMIRJAM - WaarBenJij.nu Kleintje IJsselmeer - Reisverslag uit Lelystad-Haven, Nederland van BARTandeMIRJAM - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Kleintje IJsselmeer

Door: Bart & Mir

Blijf op de hoogte en volg BARTandeMIRJAM

18 Juli 2014 | Nederland, Lelystad-Haven

Over gekkenwerk gesproken.....In de zoektocht naar wat we kunnen en willen hadden we bedacht dat een strak dagritme met 3 kleine etappes van 35 km en evenzoveel rustmomenten haalbaar moet zijn.
Straks onderweg op de hanzefietsroute is het niet geheel ondenkbaar dat door diverse omstandigheden dit niet altijd mogelijk is. Daar gaan we dan op dat moment wel mee om. In de voorbereiding is het echter goed om ook eens met z'n tweetjes de grens op te zoeken van wat kan en nog leuk is. Een goede fietsvriend wees ons daar nog maar eens een keer op.

Gisteren was zo'n dag. Veel te heet. Vier i.p.v. drie etappes van 35 kilometer. Een groot deel van de tocht een matige oostenwind tegen en alleen maar asfalt op dijken. Desondanks hebben we de de 140 kilometer volbracht en kijken we terug op een mooie trainingsrit.
We hebben onszelf strak aan het bedachte dagritme gehouden en hadden steeds mazzel dat op de juiste momenten er een uitspanning op onze weg kwam waar we onze rust konden pakken. Tijdens alle rustmomenten waren de uitbaters zo vriendelijk om onze bidons weer te vullen. En water was wat we nodig hadden deze dag.

Gelukkig had Mir haar gezicht goed ingesmeerd met factor 50. Minder was dat ze vergeten had om ook haar schouders in te smeren. De contouren van haar nieuwe wielershirt zijn nog wel even zichtbaar.

• 19 Juli 2014 - 10:21

Lotte :

Hahaha lekker bezig tijgers!

• 19 Juli 2014 - 10:31

Mark:

Knap hoor met deze temperaturen maar of het ook verstandig is is maar de vraag. Komende dagen wat rustiger aan doen hoor bikkels. Ik weet dat jullie het kunnen dus bewijzen is echt niet nodig. Leuk dit reisverslag, zie uit naar meer met leuke fotomomenten. Haven fun XXX

• 19 Juli 2014 - 11:27

Erna:

jeeeh en dat noemen ze dan n kleintje, met dit weer in deze omstandigheden, echt niet hoor!Als ik het lees breekt het zweet me al uit!grote bewondering of laat je Bart flink zweten.Pak je rust voor je het weet is het augustus, hopelijk iets minder warm Suc6.

• 20 Juli 2014 - 12:25

Anja:

Dat Muiderstrand vraagt er om een verkoelende duik te nemen! X

Tags: tandem, vittorio