Nog even een laatste check...
Door: Bart & Mir
Blijf op de hoogte en volg BARTandeMIRJAM
01 Augustus 2014 | Nederland, Amsterdam
Een van de bijwerkingen was namelijk dat je zomaar van de tandem kan vallen. Nou en dat doen we liever in de buurt van ons huis dan onderweg. Gelukkig doet het pilletje op het eerste gezicht ook wat het moet doen, namelijk rust in het linkerbeen en een goede nachtrust.
Overigens was de neuroloog ook van mening dat we deze tocht gewoon moesten ondernemen. Leven met MS i.p.v. er onder lijden. Dat gaan we dus 'gewoon' ff doen.
Ook de fiets heeft een laatste check gehad. Alles even nagelopen, en de fiietstassen weer ingesteld op de bagagedragers van de tandem.
Morgen vertrekken we. Een eerste tussenstop in Enkhuizen om daarna de volgende dag vroeg met de veerboot van enkhuizen naar Stavoren te vertrekken.
We hebben er zin in..... Ook al meldt het KNMI dat er morgen een weeralarm is afgekondigd. We hebben in ieder geval de wind in dat geval mee. Elk nadeel heeft zijn voordeel zou een bekende voetbaltrainer dan zeggen.
We zien wel. We zijn namelijk ook al eens met code rood over de Afsluitdijk gereden. Blijft een avontuur!
01 Augustus 2014 - 19:34
Hanneke Van Kempen:
Ik vind het een geweldige onderneming en wens jullie een ontzettende goede reis. Die code rood valt heus wel mee, vast alleen in het zuiden. Geniet er van!
Goede reis,
Hanneke -
01 Augustus 2014 - 23:54
AnjaW:
Dit is niet zomaar wat - een heel goede reis gewenst! X -
02 Augustus 2014 - 07:55
Peet:
Moppies, heel veel succes met de aftrap! En ik zou zeggen gewoon tussen de buien door fietsen. We houden jullie in de gaten -
02 Augustus 2014 - 12:08
Pap En Mam:
Wij blijven vol bewondering naar jullie geweldige trip kijken. Wij hebben gezien, dat jullie in de loop van de jaren tot een heel best koppel zijn gegroeid met een heel goede instelling voor dit soort ondernemeningen. Wij leven zondermeer gedurende de hele reis met jullie mee. Veel plezier samen
02 Augustus 2014 - 12:47
Peter:
Jongens, jullie kunnen het!
Een fijne vakantie en we blijven jullie volgen.
Liefs peasma -
02 Augustus 2014 - 13:22
Peter Inge:
Jongens veel plezier en hopelijk goed weer, aan jullie inzet en kracht ligt het zeker niet.
Zet hem op, wij gaan nu ook eindelijk weg maar denken aan jullie.
xxx P en I